Updated shop and sale

Happy Days // Preview

moxy copenhagen1

//FASHION// Nu når foråret og det mildere vejr begynder at melde sig her i Bristol, så må man godt tage billeder på en tag top og lege til det er L.A skyline i baggrunden ikke? 🙂 (Ligesom alle de seje, amerikanske bloggere gør). Nuvel, det er ikke helt L.A, men tjekker ind senere og visere jer resten af outfittet. Så fedt I var så mange som hjalp med at rydde op i mit klædeskab igår! Der er blevet sendt en masse pakker afsted. Jeg skal nok opdaterer på Facebook og herinde når jeg opdatere shoppen senere idag.

TRANSLATION: As spring is knocking on the door and the mild temperatures are around the corner, why not take photos on a rooftop pretending it is L.A skyline in the background? (like the cool american bloggers do) 🙂 Oh well, maybe not. Willc heck in later to show you the rest of the outfit.

moxy copenhagen2

 Vind 100.000kr med Libresse, se hvordan her

Skriv en kommentar

 • Haha, jeg er med på at vi leger at Bristol kan erstatte LA, for der må da være penge at spare på flybilletten så! Glæder mig til at se resten af billederne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at se resten af outfittet 🙂

  http://www.neverysblog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man har sådan en tagtop ville det næsten være en katastrofe ikke at udnytte det til outfitbilleder – det ser rigtig godt ud Josephine!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Updated shop and sale