Sunny Sunday

Clinique Spring make up

clinique

//BEAUTY// Se lige denne smukke farve pallette fra Clinique som er en del af deres nye kollektion: 12 shades of beige. Elsker de neutrale og nude farver som er helt geniale til hverdag, men som sagtens også kan bruges til fest. Jeg skal hvertfald have afprøvet dette sæt asap. Neglelakken sidder allerede fint på mine fingre og pynter. Fik jeg sagt jeg elsker Clinique’s make up?

TRANSLATION: Look at the beautiful colour pallette from Clinique, which is a part of their new collection: 12 shades of beige. I love the natural and nude colours, which will be awesome for every day use. However, you can also make a beautiful party look with the colours if you wanna go for smokey eyes. Can’t wait to test it. The nailpolish is lovely and is already on my nails. Did I mention I love Clinique make up?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Sunday