28032014 / Wearing Kenzo, Gap, Céline & Michael Kors

29032014 // Wearing Ganni, Gap, Topshop & Persunmall

ganni_topshop_gap_rayban_persunmall
// Sweatshirt – Ganni / Jeans – Gap / Bag – Persunmall / Necklace – Persunmall / Slip ons – Topshop / Sunnies – Ray Ban //

//FASHION// Sådan her ser jeg ud idag, dejligt afslappet. Og så er der blevet så godt vejr at jeg faktisk kunne gå rundt nede på havnen uden jakke, temperaturen lød nemlig på 19 grader. Lækkert! Jeg har smidt en hel del nyt på min shop, så kig gerne fori og hjælpe mig med at skabe plads i garderoben 🙂

TRASLATION: This is what I’m wearing today. Finally it’s warm enough not to wear a cat outside, as a matter of fact, it was 19 degrees earlier in Bristol. I ahve put quite a bit of stuff on my shop, so take a look around if you would like 🙂

ganni_topshop_gap_rayban_persunmall1

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28032014 / Wearing Kenzo, Gap, Céline & Michael Kors