In Vans Heaven

28032014 / Wearing Kenzo, Gap, Céline & Michael Kors

kenzo espadrilles_kenzo t-shirt_céline sunglasses
// Coat – Pull&Bear / Tee – Kenzo / Jeans – Gap / Espadrilles – Kenzo / Sunnies – Céline / Bag – Michael Kors //

//FASHION// Er det ikke skønt at det er fredag allerede? jeg puster ud efter en hård uge på arbejde, desværre skal jeg arbejde et par timer i morgen, så det er ikke helt weekend for mig endnu. Havde dette outfit på forleden, som jeg er ret vild med. Overvejer dog at sælge frakken, skriv hvis I skulle være interesseret 🙂

TRANSLATION: Finally Friday, I’m so exhausted upon a very busy week at work. Unfortunately I have to work for a couple of hours tomorrow – then it’s weekend. This is what I wore the other day, pretty casual. I’m considering selling my coat, give me a shout if you’re interested 🙂

kenzo espadrilles_kenzo t-shirt_céline sunglasses1

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In Vans Heaven