18032014 // Wearing Burberry Trenchcoat & Kenzo Espadrilles

20032014 // Wearing navi blue and knee high boots

front row shirt_knee high boots
// Shirt – Front Row / Skirt – Monki / Boots – Office / Sunnies – Ray Ban / Bag – Michael Kors //

//FASHION// Hermed et outfit fra forleden hvor vi var taget et smut ind til byen. Jeg er så vild med skjorten fra Front Row – elsker det lidt drengede look, det fine tern og så er farven helt genial. Det synes jeg i hvertfald! Den er perfekt til arbejde. Kan stadig ikke helt for armene ned over mine nye støvler, de bliver et hit til foråret med bare ben! Jeg har forresten fundet en vinder af Björn Borg undertøjet, og har offentliggjort hvem på Facebook.

TRANSLATION: An outfit from the other day when we went to town. I love the shirt and the fact it is a bit boyish, the beautifuk pattern and the colour. Perfect for work! Also, I’m still very much in love with my new boots, which will be awesome in spring paired with bare legs. Btw, I have announced the winner of my my give away on Facebook.

front row shirt_knee high boots.1jpg

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18032014 // Wearing Burberry Trenchcoat & Kenzo Espadrilles