Monday Favorites

18032014 // Wearing Burberry Trenchcoat & Kenzo Espadrilles

burberry trenchcoat_kenzo espadrilles_mulberry bag burberry trenchcoat_kenzo espadrilles_mulberry bag1
// Trenchcoat – Burberry / Trousers – Mango / Espadrilles – Kenzo / Bag – Muulberry / Scarf – Acne //

//FASHION// Hermed et ultra nyt outfit, taget for en time siden da jeg kom hjem fra arbejde. Og hermed hvordan jeg ser ud oven på en 10 timers arbejdsdag – nuvel, der skal jo også lidt hverdag ind på bloggen, håber I synes om det? Og hvad siger I til min nyeste tilføjelse til min Kenzo samling? Er de ikke skønne?

TRANSLATION: Here you go, a completely fresh outfit taken an hour ago when I got home from work. And ladies, this is how you look after a 10 hours working day. Oh well, think itøs good to show a little bit of my everyday life here on the blog. How do you like by newest adition to my Kenzo collection? Aren’t those espadrilles amazing?

kenzo espadrilles

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Favorites