Black Lily Espadrilles

16032014 // Wearing Gap Jeans, Céline sunglasses & Acne Alma

gap boyfriend jeans_céline sunglasses_acne alma_michael kors trio1
// Coat – Weekday / Jeans – Gap / Tee – Front Row / Boots – Acne / Sunnies – Céline / Bag – Michael Kors //

//FASHION// Jeg tror dette outfit må være mit favorit outfit fra den seneste tid. Elsker det afslappede look, et rigtig søndags outfit, men stadig lækkert! Jeg skal lige love for at der er en tendens i blogland for tiden. Har I lagt mærke til det? En lille kop take away kaffe som sniger sig ind på samtlige billeder, aller helst fra Starbucks? Det er lidt sjovt. Min er altså ikke fra Starbucks (sorry) og er sådan set bare på billedet fordi vi i sidste weekend gik en tur på havnen med et kop kaffe i hånden. Starbucks eller ej, det var en skide god kaffe! Kan I have en dejlig søndag!

TRANSLATION: This outfit must be one of my favorites from this year. I love the casual Sunday look, yet fashionable. Have you noticed a certain trend in blogland at the moment?: A little take away coffee cup sneaking it’s way in to all of the outfit pics – most often a Starbucks one. A bit of an odd yet funny trend. Sorry, my coffee is not from Starbucks! and it’s actually only on the pics because we walked along the harbourside with a cup of coffee in our hands – a damn good coffee (even though it wasn’t a Starbucks). Have a lovely Sunday!

gap boyfriend jeans_céline sunglasses_acne alma_michael kors trio2

7 kommentarer

 • Haha ja, det er efterhånden godt nok blevet en trend med kaffe i hånden ;-). Men fred være med det – det næste bliver måske en kage! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det kunne være så genialt hvis det blev en kage, en lækker mozartbolle eller en hindbærsnitte. Haha, kan lige forestille mig det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor ser du altså bare fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare kaffen er god – så er det jo det vigtigste 🙂 Gad godt finde en no-name take-away kop på ebay/etsy, men syntes bare de er så dyre allesammen, så er mit genburgs starbucks krus noget bedre i prisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Har virkelig også sat jagten igang på et take away krus til morgenkaffen, så sig til hvis du finder noget lækkert søde 🙂 og de starbucks krus er jo pæne og pynter gevaldigt;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker de jeans! Må jeg spørge hvordan du synes de er i størrelsen? Jeg synes de svinger så lidt i mål (størrelserne imellem) at jeg ikke ved om jeg skal gå op eller ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   De er nemlig vildt fine! Jeg ved ikke om du har læst mit indlæg om dem, men jeg købte en slim model og valgte to størrelser større for at få BF look. Så kan desværre ikke rigtig besvare dit spørgsmål..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Lily Espadrilles