Sunny Sunday // Pink Blazer

11032014 // Wearing Kenzo, Persunmall, Zara, Céline & Michael Kors

kenzo_persunmall_zara_céline_michael kors
// Coat – Zara  / Sweatshirt – Kenzo / Jeans – Persunmall / Ballerinas – Kenzo / Necklace – Persunmall / Bag – Michael Kors / Sunnies – Céline //

//FASHION// Så kom min elskede, hvide Zara jakke endelig frem igen, så dejlig og forårsagtig. Jeans’ne er endnu en af de ting der gemte sig i pakken fra Persunmall. Jeg valgte en størrelse større end normalt og de passer absolut perfekt! Elsker patchwork mønstret! Halskæden var jeg ret vild med da Zara lavede den, men nåede ikke at købe den inden den blev udsolgt, så var ret glad da jeg fandt den.

TRANSLATION: Finally it’s warm enough to wear my beloved white coat from Zara. I love it and the way it tells me spring is here. The jeans are another item from my Persunmall parcel. I went a size up and they fit absolutely perfect! I love the patchwork patter on them, makes them quite cool. I’ve had a crush on the necklace for a while, Zara did a very similar one, but I was too late to buy it. Therefore, I was pretty pleased when I found it.

kenzo_persunmall_zara_céline_michael kors1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Sunday // Pink Blazer