Beauty // Creme Blush

03032014 // Wearing Burberry Trench Coat, White Wedges & Michael Kors bag

burberry trench coat_michael kors bag
// Trench Coat – Burberry / Jeans – Vila / Wedges – H&M Trend / Bag – Michael Kors //

//FASHION// Det er lidt snyd med dette outfit, for I har jo set halvdelen af det. Men når man kun har mulighed for at få taget billeder lørdag/søndag, så er det altså med at improvisere og være kreativ. Jeg synes selv det er fedt at prøve at skabe to helt forskellige looks, ud fra noget nær det samme. Anyhow, hvad synes I om min nye Burberry frakke? 🙂

TRANSLATION: This outfit is a bit of cheating, since you have already seen half of it. The thing is, when I’ve only got Saturday/Sunday for taking pics, then I have to be creative. Actually, I find it quite interesting how easy you can create two very different looks, just by changing something slightly. Anyhow, do you like my new Burberry coat? 🙂

burberry trench coat_michael kors bag1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty // Creme Blush