When it works

Win What You Want // 100.000 Kr with Libresse

libresse win what you want

//KONKURRENCE// Vil lige starte mandag morgen ud med at tippe jer om verden’s sejeste konkurrence. Libresse har sat en konkurrence på højkant som hedder ‘Vind hvad du vil’. Helt enkelt går det ud på at man fra idag 17. februar og frem til 11. maj, har chancen for at vinde 100.000 kr til lige hvad man har lyst til! Lyder det ikke vanvittigt fristende?

Konkurrencen forløber således at man kan samle point hver gang man køber en Libresse pakke. Her skraber man et felt, får sine point og uploader dem på sin point side hos Libresse.dk/vindhvadduvil. Samtidig skal man skrive en motiverende tekst og fortælle hvad man gerne vil vinde. Desuden er der lavet et spil på en app man kan downloade, hvor man også kan samle point ved at spille – smart! Efter d. 11 Maj findes de 50 personer med flest point og en jury udvælger derefter vinderen baseret på den motiverende tekst. I kan læse om hele konkurrencen her og desuden findes der en liste over de butikker som sælger libresse pakker med dobbelt point (lidt smart) – den liste finder I her.

Må indrømme at jeg ville ønske at jeg var i Danmark lige nu så jeg kunne anskaffe en masse point, for jeg har rigtig mange ting jeg ville bruge 100.000kr på 🙂

libresse win what you want1

 Udarbejdet i samarbejde med Libresse

 This post is only targeted for the Danish audience, sorry!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When it works