Leighton Meester X Nelly.com

Shopstop 2014 // Week 7

burberry trench coat

//SHOP STOP// Så kom de 7 uger til en ende, og jeg syndede, i mandags. Jeg faldt over dette pragteksemplar af en Burberry Trenchcoat i vinduet hos en genbrugsbutik, til en så god pris man skulle tro det var lyv. Jeg vidste at den ikke ville blive hængende i yderligere 3 dage, så jeg gik mod mit shoppestop og nu er den min. Hvad synes I? Og hvordan er jeres shoppestop gået? Jeg er klar på endnu et i slutningen af denne måned. Det føles rart!

TRANSLATION: Finally I reached the end of the 7 weeks and the end of my shopstop. Or well, it ended for me on Monday when I spotted this wonder of a Burberry trenchcoat in a window of a 2nd hand shop. The price was unbelievably good and knew it wouldn’t be waiting another three days for me, so I bought it! But the shopstop went very weel and I’m up for a new one soon!

Skriv en kommentar

 • Hvor er den pæn 🙂 Men kan godt forstå at det var svært og modstå 🙂 Men sejt at du holdt i 7 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja med den sag kunne jeg ikke helt modstå, og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den pæn 🙂 Glæder mig til at se den på..
  Det er svært med alle de fristelser. og du er virkelig sej!!

  Ja, jeg har holdte i KUN 3 dage, og så faldte jeg desværre i.. (Min nye iPhone havde virkelig brug for et cover – med alle de skræmmer den havde fået inden for en uge. )

  // Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den komme rpå i morgen og så skal jeg nok vise den på bloggen snarest 🙂 Haha ja det er virkelig med at sige stop til sig selv, og det kan være yderst svært :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flink du har vært, min shoppestopp har vært et elendig forsøk, he he. Det er jeg tydeligvis ikke så god på. Men jeg skal snart gjøre et nytt forsøk:) Fin kåpe, jeg har selven vintage Burberry som jeg fikk “for a steal”, det er moro med slike kjøp:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha, du skal nok klare den næste gang, det er jeg sikker på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var nok også smartest at tage den med hjem 🙂 Så fin den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du vil elske den! For fire år siden købte jeg en Burberry Kensington i butikken på strøget i København, og det er og bliver mit aller bedste køb nogensinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej det er dejligt at høre! Jeg tror også jeg bliver glad for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når man finder én ting til en uhørt lav pris, så er det også med at slå til og det kan jeg godt forstå, at du gjorde med denne flotte sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja for man ved ikke hvornår muligheden byder sig igen 🙂 Og så synes jeg ofte de ting man finder i genbrugsbutikker ofter er størrelse 42/44, og det er alt for stort.. Denne var perfekt i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Thejls

  Det ser ud til, at det er en rigtig fin genbrugsbutik du har købt jakken i. Hvad hedder butikken, og hvad er adressen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke med skønheden smukke <3 !! Wow hvor var det et godt fund og tro mig du bliver SÅ glad for den 🙂 jeg elsker min så højt ! 🙂 det er kvalitet når det er bedst ! Og så flot gået med shoppestoppet ! 🙂 jeg er også i uge 7 nu og puuuha men har lovet Kevin at forsøge på at nå 10 uger så jeg prøver men lover ikke noget efter de 8 haha 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   åh tak hvor er du bare sød smukke!! Og hold fast du kører bare, jeg synes du skal gå efter de 10 uger, du vil blive så glad for det 🙂 og jeg ved du kan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ lækker!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg ville aaaaaldrig kunne holde 7 uger – denne uge bare har budt på 4 par nye sneaks <3

  Jakken er et rigtig godt køb og specielt hvis prisen har været helt uhørt lav 😉

  http://www.neverysblog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   haha havde jeg forsøgt for et par år siden, så tror jeg heller jeg kunne, men de føles altså rart 🙂 4 par, lækkert ellers :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er mega sejt at du næsten holdt 7 uger. Og hvis der er noget der er værd at afbryde et shoppestop for, så er det da en burberry trench til en god pris. Det er sådan en mulighed der ikke dukker op hver dag. Tillykke med dit nye køb. Den er så fantastisk, og jeg er bare lidt (ok, meget) misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leighton Meester X Nelly.com