16022014 // Wearing Pink Nike Free, Front Row & Michael Kors

Shopstop 2014 // Week 6

proenza schouler bag

Pics: Pinterest

//LIFESTYLE// Jeg er helt overvældet over hvor hurtigt tiden bare går for tiden, jeg kan knap nok følge med. Og nu har jeg ikke shoppet i 6 uger, det føles som 2! Jeg er begyndt at glæde mig rigtig meget til at shoppe lidt i næste uge. Hvordan er det gået med jer? Jeg er desuden blev død-forelsket i denne Proenza Schouler PS11 taske – ved ikke hvorfor jeg ikke har fået øjnene op for dette vidunder noget før, men nu kan jeg ikke lade være med at tænke på tasken.. åhh.

TRANSLATION: I cannot believe how fast time is passing by at the moment. I have now had shopstop for 6 weeks and it feels like 2. However, I cannot wait undtil next week where I am aloud to shop a bit again. And oh yes, I have fallen deeply in love with the Proenza Schouler PS11 bag, cannot get it out of my head!

Skriv en kommentar

 • Loulou

  Det er så fedt at du laver det her shoppestop ….meget inspirerende for os andre faktisk. Stort skulderklap til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød L, tusind tak fordet! Og jeg er glad for det kan inspirere lidt 🙂 til trods for at jeg er lidt dobbelt moralsk og viser cravings på bloggen i ny og næ – men det er nu en gang også det bloggen er her for. Ha en dejlig weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16022014 // Wearing Pink Nike Free, Front Row & Michael Kors