This is what I'm up to

Shopstop 2014 // Week 5

daria
There’s something about Daria & Céline ads!

//SHOPSTOP// Så er det blevet tid til endnu en opdatering på mit shoppestop. Undskyld jeg ikke fik opdateret i sidste uge, det skyldes nok mest tidsmangel, men måske også en tanke om I havde fået lige lovligt nok af mine ugentlige opdateringer? De sidste to uger er fløjet afsted og jeg har nu holdt tilbage i 5 uger. Jeg er fuldstændig overrasket over hvor let det er gået denne gang og hvor hvor hurtigt de første 5 uger er gået. Jeg kan dog ikke vente til at få løn samme dag som mit shoppestop ender og få lov at bruge lidt penge. Hvordan er det gået med jer de seneste par uger?

TRANSLATION: Yet again it is time for a shopstop update. I did not update you guys last week, since I ran out of time and I felt you might have wanted a little break from my weekly updates. I feel like the past two weeks have gone like no time, it feels like a couple of days. And I must admit that I am very surprised as to how easy it has been this time without shopping. However, I cannot wait for the shopstop to be over and again be able to spend a bit of money. How has your weeks been?

Skriv en kommentar

 • Loulou

  Uh, jeg synes det er svært det dér…. Jeg tror ikke jeg har kunnet holde shoppestop i mere end 1 måned (ved godt, det er slemt!). Mest af alt fordi jeg elsker at KIGGE i butikker – det er virkelig en optur for mig, osse når jeg ikke køber noget. For mig ville et længere shoppestop indebære at jeg rent faktisk slet ikke gik i tøjbutikker, da jeg ellers bliver for fristet, og så ville jeg faktisk føle at jeg mistede en dejlig hverdagsfornøjelse. I øvrigt ville det nok også være en god idé for mig, hvis jeg så undgik at kigge på modeblogs….og det ville jo være en katastrofe! Hehe. Men man burde nok hanke op i sig selv lidt oftere og holde meget igen med shopperiet. Hold on, vi støtter dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kære Louise, jeg ved præcis hvad du mener! For mig er det så afstressende bare at slendre rundt og kigge butikker og måske prøve lidt på. Jeg elsker det og jeg nyder det! Og som du siger, behøver man ikke købe noget for at få den fornemmelse.. Og jeg siger dig, kan slet ikke vente til at jeg kan bruge lidt penge igen, for det føles rart 🙂 Og tak fordi du støtter op <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så pisse sej, smukke! Jeg kan fejre to uger på mandag, og jeg har slet ikke haft en trang til at købe noget endnu. Det er skønt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød, tusind tak! 2 uger er jo også en start og det er jo skønt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is what I'm up to