23022014 // Wearing Zara, Chicwish, Alexander Wang & Benetton

Leighton Meester X Nelly.com

lm1 lm2 lm

//INSPIRATION// Var svært begejstret da jeg for et par dage siden modtog mail om at Leighton Meester er Nelly’s nye muse. Åh for den da, jeg er kæmpe fan af Leighton, nok mest fordi hun er så ultra smuk, skal giftes/er lige blevet gift? med Adam Brody (Seth Cohen fra The O.C) og så fordi hun er den sejeste Queen B som drager minderne hen på lange timer med Gossip Girl foran skærmen. Se Nelly kollektionen og resten af kampagnen her.

TRANSLATION: Found it difficult to hide my excitement the other day when I received an e-mail saying that Leighton Meester is Nelly.com’s new muse. I am a huge fan of beautiful Meester, mainly because she is gorgeous, about to marry/have just married? Adam Brody (Seth Cohen from The O.C) and because she is the coolest Queen B who reminds me of brilliant hours in front of the tv watching GG! See the collection and the Lookbook here.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23022014 // Wearing Zara, Chicwish, Alexander Wang & Benetton