A chance to win a necklace

There’s a new bag in town

persunmall_celinebag_lookalike

//NEW IN// Guderne skal vide at jeg hjertens gerne ville have penge nok til at købe mig en lækker taske fra Céline, men det har jeg bare ikke råd til. Forleden, da jeg fik lov at shoppe lidt hos Persun Mall, faldt valget på denne lækre sag som jeg viste jer i dette indlæg. Den er jo super skøn og meget anvendelig. I er en del som har spurgt ind til Persun Mall og told og fragt. Jeg valgte Express levering (tasken kom indenfor en uge) og når man vælger express levering kan man vælge at betale 10% ekstra af prisen, i dette tilfælde 5$, og så forsikre Persun Mall at de vil dække alle udgifter til told osv. Jeg valgte denne løsning, for en sikkerheds skyld, den blev heldigvis ikke taget i tolden. Men det er en god sikkerhed. Ellers kan I altid skrive til deres kundeservice, de er super søde til at hjælpe. Tasken er desværre udsolgt pt, men de har mange andre lækre tasker her.

TRANSLATION: God I wish I had the money to buy a lovely Céline bag, but I haven’t, unfortunately. Instead, the other day when I got a bit of money to shop for at Persun Mall, I chose this lovely look-a-like which I showed you guys in this post. It’s lovely and can be styled in so many different ways. You were quite a few who asked about Persun Mall and postage and VAT. When and if you choose express delivery, you get the option to add 10% of the buying price, in this case 5$, and the Persun Mall makes sure to cover all of your expenses from VAT if the item should get caught in customs. I think that’s pretty good service. If you have any questions you can always contact Persun Mall’s customer service, they are happy to help. The bag is unfortunately sold out at the moment, but you can find lots of other nice bags right here.

Skriv en kommentar

 • Den er også flot. Gode farver. Og så er jeg tosset med designet. Minder mig især om den fra Decadent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sølle.. Forstår ikke helt, hvordan du kan få dig til at købe en taske, der er så meget en efterligning, at det er helt pinligt…

  Så hellere lade helt være 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tror altid disse items vil dele vandene, og det er helt forståeligt. Du skal være velkommen til at have din holdning 🙂 jeg synes ikke det er sølle at modtage denne i gave 🙂 god dag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A chance to win a necklace