29123013 // Wearing Zara floral sweatshirt, Asos pink coat & Black Lily Shopper

Tasty Pretty Things

sarahbernardts sarahbernardts1

//FOOD// Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at bage, især kager. Nytårs aften overgik jeg mig selv, hvis jeg selv skal sige det. Gav mig nemlig til at lave mine yndlingskager – Sarah Bernardts – men denne gange med hjemmelavede chokolade makroner. At der så også blev til lidt ekstra Macarons, var jo bare prikken over i’et. Nej de smagte godt! Fulgte denne opskrift til makronerne og ellers bare Karoline’s opskrift på Sarah Bernardts som jeg har brugt de sidste 10 år cirka, den finder I her.

TRANSLATION: I would be lying if I said I didn’t enjoy baking, and especially, making nice and tasty cakes. On NYE I did probably my best cakes ever: Sarah Bernardts (Danish cake?) and chocolate macarons. Mmm so tasty!

Skriv en kommentar

 • Nøj, hvor ser de bare sygt lækre ud!! :O :O :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mm, jeg bliver helt lækkersulten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser meget lækkert ud – dem må du lige sende herover en dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha ja sender lige en sending med express post næste gang :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • oh fuck… jeg var vildt lækkersulten i forvejen, men endnu mere efter at have klikket forbi dette indlæg 😉

  Ville egentlig bare ønske dig godt nytår josephine – glæder mig til at fortsat følge din blog i 2014!

  Bettina
  http://www.leoliti.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej ja, det var jo slet ikke fair 🙂 Men hvor er du sød B, mange gange i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser helt vildt lækkert ud! Jeg har til gode, at prøve at bage makroner. Jeg kan også rigtig godt lide navnet på det her indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha ja det er et godt navn, ikke? 🙂 Jeg synes virkelig du skal begive dig ud i projektet, de er så lækre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Josephine
  Lieg falder over din blog, og den er så cool, god stil, super billeder og indhold, thumbs up i vildskab. Elsker bare Bristol, har selv et vennepar der bor der, og den gamle bydel om sommeren er som at være i sydney, elsker det bare…. Hvor skal du arbejde henne?

  Keep up the good work
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Louise,
   Først og fremmest tusind tak for din søde søde kommentar. HVor er det dejligt du er faldet over bloggen og jeg håber meget du vil hænge ved 🙂 Bristol er skøn og hvor dejligt at høre du også er vild med byen. Er ikke helt sikker på hvad du mener med den gamle by? Tænker du nede omkring havnefronten eller oppe i Clifton? 🙂 Jeg er begyndt at arbejde for et af Bristol’s aller største firmaer; et investeringsfirma som hedder Hargreaves Lansdwon. Det er en meget spændende verden at blive en del af, noget som jeg slet ikke have forestillet mig skulle være et sted jeg ville arbejde 🙂 Men nogle gange ændrer tingene sig, så for nu giver jeg det en chance 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29123013 // Wearing Zara floral sweatshirt, Asos pink coat & Black Lily Shopper