Beautiful Jewelry

Shopstop 2014 // Week 3

shopstop 2014 week 3

On my mind this week: Cara’s hair colour, pink, Kenzo Sweatshirts, Lovely heels and an amazing LV bag

//LIFESTYLE// Hej Lovelies. Så er der lige pludselig gået tre uger uden shopping. Først og fremmest vil jeg sige tak for den interesse I viser i dette projekt. Kan se rundt på jeres blogge at I har fundet inspiration til selv at holde shoppestop. Smid hjertens gerne et link hvis I har skrevet et indlæg om det!
Jeg synes denne uge 3 har været min hårdeste indtil videre. Jeg har haft en umådelig trang til at shoppe, nok mest fordi jeg har fået løn. Men på den anden side er jeg virkelig oppe at køre over at jeg på bare tre uger allerede har fået ryddet pænt meget op i økonomien – det er virkelig en kæmpe motivation! Og speaking of, vi har planlagt at tage en tur til London i den weekend hvor mit shoppestop er ovre – det er også en god motivation 🙂 hvordan er jeres uge gået?

TRANSLATION: So this is my third week with the shopstop, I am getting there. I think this week has been extremely hard, since I have a constant temptation to shop. I guess it is because I got paid on Monday, for the first time over here. But I am still motivated by a better economy and the fact that we have planned to go to London when my shopstop is over.

Skriv en kommentar

 • Stine

  Er hoppet med på vognen, skal til New York D. 28 marts og vil have shoppestop indtil da – har holdt i 3 uger nu!
  Føler mig desværre bare virkelig fristet for tiden, især fordi jeg har meget fri og derfor kommer til at gå diverse webshops igennem flere gange i ugen og damn jeg putter mange ting i kurven, men heldigvis behøves man ikke købe det 🙂
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er det dejligt at høre at du er med på vognen 🙂 Og en tur til NY er det bedste mål! Jeg havde selv sidste år 3 ugers ferie i Californien at se frem til efter shoppestoppet, og det hjalp så meget. Men jeg ved hvad du mener, jeg er VANVITTIGT fristet for tiden.. Jeg kan mærke at mit kort brænder for at blive brugt og der er så mange ting jeg synes jeg mangler i min garderobe (hvilket jeg jo ikke gør). Men vi må holde ud, vi kan godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Holm Andreasen

  Er også med på shoppestop… Jeg har dog shoppestop i et år! 120 dage to go, har sparet op som en sindsyg og har lige bestilt flybilletter til KBH og den ultimative shoppingspree.
  Glæder mig som bare pokker….
  Jeg syntes, det har været sjovt at skulle bruge det tøj jeg havde! Det har tvunget mig til at style på mange måder og det har jeres blog hjulpet mig meget.. Tak for det:-)
  Janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej hvor er det vildt Janne! Hold da op, må være fantastisk at have sparet så meget op! Jeg tror simpelthen ikke jeg kunne gøre det i så langt tid, hatten af for dig, du er virkelig sej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan søde ! 🙂 Så langt så godt ! Jeg er også med på den 3 uge nu … Det godt nok meget hårdt lige nu hvor lønnen er gået ind som du os siger ! men det er dejligt at vide at pengene også begynder at samle sig lidt sammen ! Jeg glæder mig til at se om jeg kan holde ved men det går nu okay ! Man skal også bare huske på alt det man har og kigge på det lidt oftere så syns jeg det går lidt nemmere 🙂
  Og så er der lorte vejr her i Nordjylland så man kan ikke have noget pænt tøj på alligevel 😛 hehe det hjælper os !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sej søde! Det er bare godt gået. Jeg synes det er enormt svært lige pt, der er så meget der frister mig.. Men er over halvvejs, og det hjælper en del 🙂 Men du har helt ret, det er med at værdsætte det man har og se muligheder i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor har du fundet den fine lyserøde kenzo sweatshirt? 🙂 Jeg er vild med den! Og LV tasken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ikke for godt! Ville jo have hoppet med her fra februar…. Det er så allerede brudt (eller nej…. Det var jo sådan set D 31 det skete, men lønnen hørte jo feb til) 😛 Jeg prøver igen til marts! Bare én skide måned…. Skal jeg kunne klare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha åh nej, det er dte værste når man falder i fra dag 1 🙂 Du må prøve i marts i stedet, er sikker på du kan gøre det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Jewelry