Wanna Wear

The Poodle Hairdo

hairdo

//INSPIRATION// I undrer jer måske over overskriften, men Jason synes altså det ligner en puddelhund når jeg laver denne frisure. Faktisk bryder jeg mig ikke om pudler, men er ret vild med frisuren. Jeg fandt i sin tid på at lave den efter at have set Serena Van der Woodsen spankulere rundt i Paris i starten af sæson 4 af Gossip Girl. Hun havde en meget lignende frisure og sidenhen er denne blevet en favorit hos mig. Og så tager det ikke meget mere end 5 min at lave den.

TRANSLATION: Just wanted to show you guys a simple and cool hairdo I tend to do. Jason calls it ‘the poodle’ hence the title. I got the inspiration from Serena Van der Woodsen in the beginning of GG season 4, where she is wandering around Paris with a similar hairdo. Ever since I first did it, this has been a favorite of mine. And the best thing is, it’s so simple to do and take approximately 5 min.

Skriv en kommentar

 • Den er altså ret fin 🙂 Måske du kunne lave lidt en guide? Er det mig der ser forkert eller er der to hestehaler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg skal nok lige overveje en guide, når jeg får tid 🙂 principielt er der to ja, men bliver samlet i en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wanna Wear