21012014 // Wearing Leather Jacket, Kenzo T-shirt & Michael Kors Jetset tote

Interior & an update on living situation

interior

//INTERIOR// Synes lidt I fortjener en update på min boligsituation, men det er sådan set meget let, der er ikke nogen update. Vi bor stadig hos J’s forældre på et værelse. Det job J skulle have startet på da vi kom herover, bliver bare udskudt og udskudt så det er en rimelig træls situation. Dette betyder at vi endnu ikke har mulighed for at begynde at finde vores eget sted at bo, fordi jeg skal forsørge os begge med den løn jeg får. Det jeg egentlig synes er hårdest, er at vi bor på et værelse som ikke er indrettet med vores møbler (de fleste er stadig i DK). Og det er altså svært når man er rigtig glad for interiør og indretning. Jeg prøver dog på at fylde rummet ud med vores ting (så jeg ikke kun skal kigge på de massive træmøbler! i rummet) og det virker en smule bedre. Men guderne skal vide at jeg krydser fingre for at vi snart kan flytte ind i vores eget. Har I nogensinde været i en lignende situation?

TRANSLATION: Well wanted to update you guys on our living situation, which is still the same – we are still living at J’s parents house. I am so keen on interior design and decorating my home at the moment, that the fact we do not have our own home is driving my a bit crazy 🙂 As for now I am just hoping that J’s job situation will change soon so we can start to look for a nice place to live. In the meantime, I am trying to decorate our room with a bit of our own stuff so it feels homely.

interior1

Skriv en kommentar

 • Jeg krydser fingre for, at det snart skrider fremad for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Jeg boede i en periode hos min svigerfar, fordi jeg ikke kunne finde en lejlighed i tide til min studiestart. Jeg kender derfor lidt til jeres situation! Men hold ud, det skal nok blive super godt i sidste ende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har (heldigvis) aldrig stået i en lignende situation, men jeg har et vennepar, som sammen med deres to-årige datter har boet hos den enes forældre i mere end ét år, da deres helt nyindkøbte hus havde svamp. Det var rigtig hårdt for dem hele tiden at skulle rette sig en efter et andet par, og især synes de, det var hårdt, når forældrene i større eller mindre grad tog del i opdragelsen af deres datter.
  Jeg håber ikke for jer, at jeres husly har lige så lange udsigter som deres. Rigtig god boligjagt søde Josephine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21012014 // Wearing Leather Jacket, Kenzo T-shirt & Michael Kors Jetset tote