19012013 // Wearing Camel Coat, Persun Mall Bag & Michael Kors Boots

Glimpse of my week

DSC_2468 blogclub6 DSC_2484

//LIFESTYLE// Hermed et lille udklip af min seneste uge hvor jeg har nydt solen i Bristol, bagt udsøgte Macarons og været til Blogclub. De sødeste piger, Vicky & Jo, har skrevet det fineste indlæg om vores lille blogclub, I kan finde det her. De beskriver det meget finere end jeg kunne have gjort, og så kan I også se nogle af mine nye blogger veninder i Bristol – tænkte I måske er lidt nysgerrige 🙂

TRANSLATION: Just some few pics from my last week where I have been enjoying the Bristolian sunshine, been baking delicious Macarons and been to the first ever blogclub. The lovely Vicky & Jo have done the best post about the event, and you can read about it here. They described it much better than I could ever have done, and then you guys get to meet some of my new blogger friends from Bristol. Such nice girls!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19012013 // Wearing Camel Coat, Persun Mall Bag & Michael Kors Boots