12012014 // Wearing Warehouse teddy coat & Michael Kors Jetset tote

Come Summer #2

summer outfit birkenstocks

//FASHION// I forbindelse med mit indlæg igår om mit shoppestop, var jeg igennem gamle arkiver fra sidste sommer. Og jeg faldt over dette look, som jeg slet ikke kan vente med at hoppe i igen. Dengang havde jeg mine Chanel Espadrilles på, til den kommende sommmer tror jeg det skal være mine Birkenstock sandaler – måske i hvide? Kan I vente på sommeren kommer? Jeg kan ikke!

TRANSLATION: Yesterday when doing my post on my shop stop, I had to look in the old archieves from last summer, and I stumpled upon this look. I cannot wait to wear it again – last year I wore it with my Chanel Espadrilles, this year it will be with my Birkenstocks, maybe in white? Can you wait for summer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12012014 // Wearing Warehouse teddy coat & Michael Kors Jetset tote