22012014 // Wearing by Malene Birger, Acne, Black Lily & Persun Mall

Beautiful Jewelry

 

 

 

 

lereve

//NEW IN// Se lige disse fine, personlige armbånd fra Le Rêve jeg fik i sidste uge. Rent faktisk har jeg selv designet dem, eller dvs. valgt farvesammensætningen, guld vedhængene og inskriptionerne. Synes de er så fine og meget forårsagtige. Le Rêve er et norsk smykkefirma har en vision om at skabe personlige armbånd skabt til individuelle lejligheder og som spiller på følelserne, minderne og det simple og unikke design, som man selv kan skabe. Jeg synes tanken er så fin, og kunne sagtens finde på at give sådan et personligt armbånd som en personlig gave. Der er et hav af muligheder.  Le Rêve kører med tilbud de næste to dage (28-30 jan), hvor man får et ekstra  hjerte vedhæng med ved bestilling. Bar et lille tip herfra.

TRANSLATION: Look what I got last week from Le Rêve. Actually, I decided the design of these bracelets myself. Le Rêve is a Norwegian jewelry company specializing in personalised braceltes like these for special occasions, which are associated with emotions, memories and the simple and unique design. I love the thought of giving someone special a personalised bracelet like this. You should definitely take a closer look at their website. And in fact, from today and two days onwards (28-30 January), everyone who orders gets an extra heart pendant with their order. Not bad at all.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22012014 // Wearing by Malene Birger, Acne, Black Lily & Persun Mall