Interior & an update on living situation

22012014 // Wearing by Malene Birger, Acne, Black Lily & Persun Mall

by malene birger_acne_persun mall_black lily
// Coat – by Malene Birger / Scarf – Acne / Bag – Persun Mall / Sunnies – Ray Ban / Boots – Black Lily //

//FASHION// Hermed et outfit fra forleden hvor jeg mødtes med J i min frokostpause. Jeg arbejder lige ved Bristol’s havnefront og der er den smukkeste udsigt. I burde virkelig besøge Bristol hvis I kommer på disse kanter – det kan anbefales. Jeg ved godt jeg lovede at skære ned på det blå i mine outfits, men det har altså ikke helt været muligt, så håber I kan leve med lidt blåt lidt endnu?

TRANSLATION: An outfit from last week where I met with J in my lunch break. I work right on Bristol Harbourside and it is so beautiful there, can only recommend you all to pay Bristol a visit! I know I promised less blue in my outfits, however, it has not been possible, so hope you guys can cope with a bit more.

by malene birger_acne_persun mall_black lily1

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior & an update on living situation