2014 Shop Stop // Week 2

21012014 // Wearing Leather Jacket, Kenzo T-shirt & Michael Kors Jetset tote

kenzo_michael kors_ray ban_ zara_converse
// Leather Jacket – Zara (similar here) / T-shirt – Kenzo / Jeans – H&M (similar here) / Bag – Michael Kors / Sunnies – Ray Ban / Shoes – Converse //

//FASHION// Endnu en gang ser I mig i sort og blåt. Jeg lover at jeg nok skal prøve at variere mine outfits lidt mere, men for tiden har jeg kun frihed til at vælge non-business outfits lørdag og søndag, så det bliver meget efter hvad mit humør er i weekenden 🙂 Jeg glæder mig afsindigt til at det er lyst efter kl 17 så jeg kan få taget billeder i hverdagen. Håber I nyder jeres lørdag, jeg gør i den grad.

TRANSLATION: Yet again you see me in blue and black. I promise to try and add a bit more variation to my coming outfit posts, but this is just my mood at the moment. I really look forward to the days being longer and lighter after 5pm, so I can take some outfit pics during the week. Hope you enjoy your Saturday?

kenzo_michael kors_ray ban_ zara_converse1

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2014 Shop Stop // Week 2