A pink home, please?

2014 Shop Stop // Week 2

shopstop week2

 

Teddy-coat inspiration from the lovely Hedvig (a bit out of context to this post, but nevermind)

//PERSONAL// Hold da op hvor var jeg overvældet over alle jeres kommentarer til indlægget i sidste uge, sjældent har I været så aktive herinde – tusind tak for det! Jeg er rørt over hvor mange af jer som gider at følge med, og endnu mere rørt over hvor mange af jer som er hoppet med på shoppe stop! Det er jo fantastisk, og på den måde kan vi bakke hinanden op. Jeg tænker at kommentarfeltet kommer til at fungere som en forum; ikke kun mellem mig og jer, men også blandt jer som er med på dette shoppe stop. Del hjertens gerne erfaringer og gode råd som vi alle kan nyde godt af, jo flere des bedre 🙂

Og nu til min uge: For at være ærlig, så har det ikke være så hårdt, og det er der en god grund til – der sker nemlig så meget med bloggen og jeg har den seneste uges tid modtaget så mange fine gaver, hvilket gør at jeg slet ikke har fornemmet ikke at kunne bruge penge, fordi jeg har fået nogle fine nye ting (måske jeg skal smække en ekstra uge oveni shoppe stoppet for at gøre op for denne uge?). En anden ting er, at jeg i weekenden glemte min pinkode til begge kredit kort, ligesom jeg var løbet tør for engelske pund, og jeg skal lige love for det er en stor hjælp til at holde tilbage, haha. De tanker jeg har gjort mig den seneste uge er mest hvad jeg kunne tænke mig at købe efter de næste 5 uger: mode eller interiør? Og tror det er de tanker jeg kommer til at have det næste lange stykke tid. Men for mig er det aller vigtigst at skabe luft i økonomien, og efter 2 uger synes jeg allerede jeg er godt på vej. Uh ha, sikke en lang smøre om alt og intet. Hvordan er jeres uge gået?

TRANSLATION: Was extremely overwhelmed by all of your comments last week, it is great to see so many of you wanting to take part in the shop stop. Please share your experiences on the blog. I have had a pretty good week, due to the fact that I have received a few new things, which is so lovely. In that way I do not get tempted to shop, but I cannot help thinking that it is a bit cheating, so I am considering adding another week to my shop stop. Also, I forgot my pin to my credit cards, so cannot get any money out, which helps a lot. 

14 kommentarer

 • Jeg faldt i med begge ben i denne uge. Pludselig var de hverdags pump jeg har haft på min shoppeliste i en år sat ned med næsten 60%, og så lod jeg altså shoppestop være shoppestop. Istedet har jeg valgt at gå all-in på shoppestop i hele februar, og håber sådan at det kan lykkes der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh nej, det er nemlig det farligste hvis man ser noget man virkelig gerne vil have sat ned.. Åh det er nok derfor man skal holde sig væk fra butikker og nettet! Jeg har ikke været i en butik i 3 uger nu :s det er vildt og lidt mærkeligt, og jeg HUNGRER efter at shoppe idag. arghh. Vi kan gøre det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har røket på denne uken og ikke klart shoppestoppet…det er vanskelig synes jeg, når det er salg på fantastiske ting ting 70-80%. Billig, men det går jo litt penger allikevel da. Men OK, jeg stålsetter meg, og starter på nytt!!! Får inspirasjon fra deg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh nej dog, det går jo ikke 🙂 Det er simpelthen så farligt med alt det lækre udsalg og så fristende. Jeg har virkelig svært ved at holde tilbage idag, har så meget lyst til at shoppe.. Men det går ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Adler

  Hej
  Lige lidt gode råd fra en der ikke har shoppet i næsten 5 måneder….

  1)Lad være med at gå i butikker…også netbutikker
  2)Frameld nyhedsbreve.
  3)Fortæl alle i din omgangskreds om det, det er få flovt at falde i så..
  Nyd al den fritid man lige pludselig får og nyd kontoen vokser.
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Skide gode råd, tusind tak 🙂 Jeg har ikke kigget i butikker i 3 uger nu, det hjælper lidt… men hold op det er svært..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min uge er jo faktisk slet ikke startet endnu, men starter som sagt den 3. februar, og jeg er allerede begyndt at gøre tanker om, hvor længe jeg skal kunne holde. Starter med 4 uger, men håber på 8, måske endda mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   8 uger ville være nice! Jeg vil også se hvordan det går efter min 7. uge.. Vi snakker om at tage til London når mit shoppestop er færdigt.. det kunne bliver farligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er god! 🙂

  Uha, jeg tror jeg har snydt… eller ikke rigtig, men måske lidt alligevel. Jeg har intet købt so far i 2014 og det føles skønt, men i går var min kæreste og jeg ude at købe gave til hans mor som har fødselsdag. Jeg falder så over noget rigtig godt Nike træningstøj som er sat helt vildt meget ned (og jeg mangler træningstøj!). Det ender med at min kæreste køber det for mig, fordi jeg jo har ”shoppestop”! Haha. I det mindste var det ikke ”endnu en skjorte” til samlingen, men noget jeg rent faktisk havde brug for. Jeg ville bare ikke gå glip af tilbuddet, nu når jeg ved jeg står og mangler præcis sådan noget. Er jeg tilgivet? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Altså nu når han giver, så er det jo okay?? det er lidt sådan jeg har det med de ting jeg har fået, det er jo ikke vores penge der bliver brugt til det, så derfor er der jo stadig håb om en bedre økonomi 🙂 Men det er nok også smart at prøve at holde igen. Vi kan gøre det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot klaret 🙂 Uh, glæder mig til måske at se nogle af dine gaver på bloggen 🙂
  Jeg shoppede nogle støvler den 11. men har ellers ikke shoppet siden. Kan godt være jeg snart bliver nødt til at investere i et par vinterstøvler, hvis der kommer sne i Kbh. Ellers forsøger jeg at stramme balderne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jamen har faktisk vist lidt her og der 🙂 Men ja, nogle gange er der bare ting som er yderst nødvendige og så må man jo bruge penge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ved du hvor den lækre jakke på billedet er fra?? :-D.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A pink home, please?