The Poodle Hairdo

2014 Shop Stop // Week 1

shopstopweek1

//PERSONAL// Jer der har fulgt med på bloggen siden sidste sommer, vil måske kunne huske at jeg i juli og august holdt 7 ugers shoppe stop. Og til jer nye, det er såmænd sandt – jeg købte ikke en eneste ting til mig selv i 7 uger (tøj, tasker, sko, make up, interiør – you name it). Dengang gav det gavaldigt luft i økonomien og jeg har i den grad lært meget af mig selv og de 7 uger hvor jeg ikke shoppede. Grundet utallige ønsker (se kollagen) og håb om snart at finde vores eget sted i Bristol, har jeg nu endnu engang indgået shoppestop med mig selv. Jeg tror det er lettere for mig hvis jeg holder jer opdaterede herinde, så forpligter det ligesom! Mit mål er endnu en gang 7 uger og jeg har sagt til mig selv det er ok at shoppe hvis jeg får gavekort, ellers ikke. Tror I på mig? 🙂 Og har I lyst til at følge med? Og fortæl endelig om jeres shoppestop hvis I har prøvet det!.. Jeg har nu holdt den første uge, 6 weeks to go!

Læs om mine 7 uger i sommer her: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

TRANSLATION: Last summer I had shop stop for 7 weeks in July and August, and it is indeed the best thing I have ever done to myself and my economic situation. I did not buy a single thing for myself in the 7 weeks. I learned so much and therefore, I have chosen, yet again, to start a 7 weeks shop stop. I have so many big wishes (see the collage) and really hope to find our own place to live soon, which is why I think it would be good with another shop stop. I have allowed myself to shop, but only if I receive a gift card, otherwise it is no go for the next 6 weeks (already done my first week, yay!). Do you reckon I can do it? And would you like to follow my progress?

43 kommentarer

 • Yay du så sej søde… Det var vildt fedt du klarede det sidst… Det er ikke til at spøge med..!!
  Jeg er med dig denne gang, jeg vil virkelig gerne have luft i økonomien især efter jul puha..!! Det bliver hårdt men prøves skal det ! bum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaaa søde, du kan så meget gøre det! Fedt du er med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde shoppestop i hele december måned (pånær julegaver selvfølgelig) og det gik faktisk ret godt 🙂 Det eneste jeg købte til mig selv var en ring til 30 kr. da jeg mistede den jeg havde.
  Jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen. Overvejer om det skal være i marts.

  Held og lykke! Jeg glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bestemte meg også for å ha shoppestopp for et par uker siden, men ooops det gikk ikke så bra (damn those january sales:) Men det betyr ikke at jeg gir opp, jeg prøver bare igjen.. Henger meg på deg, og prøver 7 uker i første omgang, det høres overkommelig ut:) Lykke til:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jaaa hæng dig på mig, så kan vi støtte hinanden 🙂 Ærgeligt du faldt i, men du skal nok klare den 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej J! Fedt at du gør det igen, jeg er ikke på shoppestop, men forsøger at holde mit forbrug nede for at spare lidt shoppepenge op til USA 🙂 må jeg spørge hvor den fine blå jakke er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde N! Jeg sparede jo goså op til usa i sommer, og det var så fedt at gøre det.. Kan kun anbefale det! Den er fra Zara 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, at jeg hopper med på vognen med start fra mandag den 3. februar. Vi skal lige have overstået modeugen, ikke? Og så er det bare lettere at holde styr på, når jeg starter en mandag. Jeg vil starte med en måned (4 uger), og så tage den en uge for en uge ekstra. Sådan kan jeg bedst få det til at fungere. Det er ligesom et løbebånd – jeg kan slet ikke overskue det, hvis jeg kan se, der er 1 time tilbage, derfor sætter jeg den altid på 15 minutter, og så skruer jeg, jo tættere jeg kommer på målet, lidt op for tiden, så det ikke ser ud til, der er så lang tid igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sikker på, du klarer den! Jeg troede ikke på dig første gang, men jeg tog fejl 😀 Haha!
  Og jeg er virkelig også blevet forelsket i tasken i hvid, efter jeg så smukke Hedvig (http://the-northernlight.com) med den… Men er bare sådan i tvivl om den er for upraktisk! Hvad tænker du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Du er sød er du! Det er rigtigt, du havde ikke meget tiltro til mig, haha 😀 Men skal nok gøre det igen. Uh har ikke set den blog, må lige kigge forbi :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er du sej, syv uger er lang tid ! Det er god inspiratio, måske man skulle starte i det små og prøve ikke at shoppe i fire uger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er langt tid, men så dejligt når man har gjort det 🙂 Jeg synes du skal hoppe med på vognen, hvis ikke andet så for 4 uger 🙂 Er sikker på du kan gøre det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du god! Jeg er også i gang og har ikke shoppet i januar overhovedet, så det er to ugers shoppestop so far. Jeg har ingen planer om at shoppe resten af januar, men vil prøve at holde det længere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde M! Jeg er sikker på du kan holde længere, du kan jo eventuelt hoppe med på mine 7 uger? 🙂 Jo flere des bedre :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var vildt imponeret over hvor godt du klarede det sidste gang, så selvfølgelig klarer du det også denne gang! Jeg har aldrig været rigtig god til det med shoppestop, selvom jeg ville ønske at jeg var. Pt forsøger jeg mig dog med en januar uden shopping, med undtagelse af et par få udsalgskøb jeg gjorde mig de første 3 dage af januar. Foreløbigt har jeg klaret 13 dage uden shopping, og håber sådan jeg kan holde de resterende 2 uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde Line! 13 dage er altså slet ikke dårligt! Jeg skal hilse og sige at det er de første par uger der er de hårdeste 🙂 Og så hen mod slutningen fordi man begynder at drømme og ligge planer for hvad man vil købe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stærkt! Jeg vil følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Adler

  Hej
  Jeg synes det super sejt at du holder en pause fra shopping. Jeg har gang i et noget vildere projekt, har nemlig ikke shoppet siden 1 sept. 2013 og skal holde mig på måtten 1 år!!!! Det er mega hårdt men bliver faktisk nemmere jo længere der går, bliver nok sat på en prøve når forårstøjet kommer frem……KH Daisy

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh nej dog, det lyder næsten som tortur? Det er jo for vildt hvis du kan holde i et år, og tænk på al den luft i økonomien? Jeg tror aldrig jeg ville kunne holde et år, desværre 🙂 Held og lykke med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hvordan har du dog kunnet det????? Giv mig endelig tips!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Louise 🙂 jamen det var ikke så svært, måske du skulle læse de 7 indlæg fra sidst, der er lidt tips at hente 🙂 og så ellers følg med se kommende uger. Men det hjælper virkelig hvis man har et mål at gå efter, sidste havde jeg 3 ugers ferie i vente i USA den dag mit shoppestop sluttede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Dig har jeg fulgt 🙂 det var kommentaren ovenover, med 1 helt år!!!!!!! Jeg er med på de min 7 uger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Argh så forstår jeg 🙂 jeg tjekker komme tarer på Mobilen og der kan jeg ikke se til hvilke kommentarer der kommer andre kommentarer til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er imponeret, især over varigheden! 🙂
  Jeg satser på at at shoppestop i år, men jeg er ikke sikker på hvornår – Det skal helst placeres udenfor udsalg, udlandsrejser osv, så måske jeg skulle overveje April? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha, tror nu nok det skal gå 🙂 Og ved du hvad, der er én simpel grund til at jeg gør det nu: så jeg ikke bliver fristet af alle udsalgsvarerne som jeg i første omgang aldrig ville have købt 😉 Derfor synes jeg faktisk det er rart at gøre i en udsalgsperiode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sej til det! Gad godt jeg kunne, men falder i gang på gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha man skal bare have sig et mål. SIdste gang var den udsigterne til 3 ugers ferie i USA, denne gang er jeg ikke helt sikker på hvad målet er, en lejlighed måske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihi, så kan vi følges ad 😉

  Jeg holder også shoppestop, som i fuldstændigt shoppestop. der skal intet købes af tøj, accessories, beauty produkter (er godt dækket ind her efter jul), interiør og you name it. Målet er 3 måneder, ihvertfald i første omgang.
  lavede et lille indlæg om det i går faktisk, lur lige forbi hvis du har lyst 🙂
  http://leoliti.com/my-style-9-fuskepels-og-leopard-sneakers/

  – Bettina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hold da op, 3 måneder? Uh det synes jeg godt nok lyder som langt tid, respekt hvis du kan gøre det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Kan godt huske sidste gang og hvor var du sej til at holde det!!
  Jeg havde egentlig shoppestop i Januarmånede. 1) så skulle jeg sparer op til en Berlin-tur her sidste i Januar, og en blot en SU i bagagen, slipper den let op. 2) Jeg ville undgå at gå amokkas i udsalgsland.
  Det gik egentlig også ok… Indtil for en uge siden hvor min studium generale uge-eksamen begyndte. Nu er jeg to jakker, en hue, et par sko og et par glimmerbukser rigere og en hel del fattigere… Men altså helt ærligt, når man sidder med videnskabsteori hængende ud af halsen, er den eneste medicin altså shoppingpause – og nøj hvor er jeg glad for tingene! Nu kan jeg i stedet for at have spenderbukserne på i Berlin, ligne en million, og bare nye kulturen, museer og hygge (langt væk fra butikkerne!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha elsker din kommentar. Jeg ved selv hvor sløvt videnskabsteori kan være, så kan kun gætte på det er vanvittig svært at holde sig tilbage. Oh well, så må du bare være mega kulturel i Berlin og lade være med at gå ind i alt for mange butikker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg er med fra februar!!

  Good Luck 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor fedt! Og mange gange i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Jeg er også med og har ikke købt noget siden 31.12 en TRX undtaget- men den var bestilt inden…. Jeg fulgte dig i sommers, og jeg synes at du klarede det SÅ flot! Jeg vil også holde 7 uger, det gælder dog ikke akutkøb til mine børn ( hvis noget gør i stykker, eller de vokser ud af deres sko/støvler). Jeg håber at det gir overblik over mine cravings, og at jeg har fokus på min 2014 liste. Den økonomiske fordel, er jeg spændt på.

  Glæder mig til at følge dig, og kan se at en del er med-fedt 🙂

  Mange hilsner Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor fedt du er med 🙂 og akut køb er jo okay, så længe det er til dine børn 🙂 jeg er sikker på du kan klare det og synes det er enormt fedt at vi er så mange 🙂 så må vi alle korrespondere i kommentar feltet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert sæt 😉
  Kenzo blusen – muuust have!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Poodle Hairdo