2014 Shop Stop // Week 1

12012014 // Wearing Warehouse teddy coat & Michael Kors Jetset tote

teddy coat_michael kors jetset bag
// Coat – Warehouse / T-shirt – H&M (similar here) / Jeans – Topshop / Shoes – Converse / Bag – Michael Kors //

//FASHION// Hermed endnu et weekend outfit – afslappet og varmt, lige som jeg bedst kan lide det. Jeg har et eller andet med striber for tiden, og ville faktisk rigtig gerne have fat i en stor, chunky krystal halskæde til at matche mine striber, men mit nuværende shoppestop sætter en stopper for den idé – øv øv. Jakken er i øvrigt stadig et stort hit hos mig, får den ikke brugt så meget som jeg gerne ville, så det må jeg hellere få lavet om på, for den er så dejlig blød! (og er i øvrigt pt. til at finde på det link jeg har givet jer ret meget sat ned – bonus!)

TRANSLATION: Another comfy weekend outfit, just how I like it. Have a thing for stripes at the mo, and really would like a big chunky embellished necklace to go with this t-shirt, but my current shop-stop means I can’t do that. Oh well. The coat is still one of my favorites, however, I tend to forget to wear, which is a bit silly.

teddy coat_michael kors jetset bag1

8 kommentarer

 • Jakken ser ret lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud, smukke. Jeg er så vild med det første billede, og dit hår er bare blevet så fint i farven. Jakken er virkelig lækker, og du frister mig ret meget til at købe både denne og tasken 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Tusind tak søde! Som du ved, kan jeg virkelig anbefale både jakke og taske 😉 go go go!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fin og fluffy!! 🙂 Jeg har altid været fan af striber og prikker og lige nu peaker min inspiration på området!! Din t-shirt er så flot, hvornår har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød :-* striber er nemlig mega Nice! Faktisk er den købt for snart to år siden, i herre afdelingen. Den var i sin tid blå og hvid, men blev forvasket. Og har i langt tid brugt den som nattrøje, men strøg den forleden og den er faktisk fin til hverdagsbrug 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvilken størrelse er din jakke? Den er sååå fin.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hehe kan ikke helt se hvad størrelsen betyder 🙂 Men det er en str 38 og den er helt normal i størrelsen 🙂 Og ja, den er SÅ lækker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2014 Shop Stop // Week 1