30112013 // Wearing Isabel Marant pour H&M & Black Lily

Shop my Closet

shopmycloset

//INSPIRATION// Ville bare lige tippe om at min Tictail shop igen er åben og spækket med lækre sager. Kig gerne forbi og smid mig en mail hvis I har spørgsmål eller nogle ting I vil købe som ikke lige er i shoppen. Alle priserne er desuden inkluderet fragt fra England, og jeg er mere eller mindre nabo til posthuset, så kan sende afsted meget hurtigt.

4 kommentarer

 • Ditte Maria

  Jeg elsker din gode kommentar om, at du mere eller mindre er nabo til posthuset, så du kan sende hurtigt. Super sød og relevant info 😉
  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha hvor er du søde Ditte. Jeg synes det er så træls når man køber via Trendsales, at folk er meget langsomme til at sende. Synes det er vigtigt man får sendt så hurtigt man overhovedet kan, for ved hvor svært det er at vente på pakkepost 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette T

  Hvordan er dine Nike Trainers i størrelsen? Jeg er en størrelse 39, ville de blive for små? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hej Mette, jeg er selv en str 39 og de passer mig 🙂 Det er en junior-model, derfor går de kun til str. 38,5, men synes fint jeg kan passe dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30112013 // Wearing Isabel Marant pour H&M & Black Lily