03122013 // Wearing the pink coat in Christmas lights

Oh Happy Day

marc by marc jacobs hat

//LIFE// De sidste par dage har budt på lidt nedture, men idag er vi glade. Det er 2. søndag i advent, jeg har fået verdens bedste adventsgave af min mor, solen skinner, jeg har cyklet for første gang siden flytningen, drukket hvidvin til frokost, læser det nye vogue med en god kaffe i hånden og om lidt kommer yndlings pigerne på 2,5 og 8mdr for at underholde resten af dagen, som i ‘øvrigt byder på sunday roast. Oh happy day!

TRANSLATION: The past few days have been af bit despressive and disappointing, but today we’re happy. The sun is shining, my bike was ready for the first ride over here, we’ve had white wine for lunch, I’m reading the new Vogue whilst drinking a good coffee and soon the favorite girls on 2,5 and 8 months will come and entertain for the rest of the day, which also included a sunday roast. Oh happy day!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03122013 // Wearing the pink coat in Christmas lights