Some sales shopping

On my mind

onmymind

//INSPIRATION// Føler mig virkelig inspireret af disse sager for tiden: grå, lyserød og guld specielt. Mon det er fordi jeg længes efter forår og varmere tider? Who knows. Synes hvertfald det er pænt! Her raser stormen og vi skal på pubben og have publunch, hele familien, så er sikker på det nok skal blive en hyggelig dag. Er I ved at forberede jer til nytårsaften?

TRANSLATION: Feel so inspired from these things: grey, pink and gold. Maybe it’s because I’m longing for spring and warmer weather? Who knows. Going to the pub for a publunch with the whole family, should be good. Are you guys getting ready for New Years Eve yet?

Skriv en kommentar

 • Åh den grå kenzo sweater måtte altså også gerne komme hjem til mig og bo. Den ville helt sikkert redde mig fra en masse tøjkriser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det tror jeg bestemt også den ville 🙂 har allerede tre af slagsen og det er de altså gode til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg savlede over sweaten inde i FF2 i går – Den er bare noget af det lækreste!! 🙂

  Godt nytår søde Josephine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Oh yes, I know. Er helt vildt tæt på at købe den i sort, da jeg jo allerede har en grå Kenzo sweat og lige fået t-shirten i grå 🙂 og i lige måde søde Ida 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Smukke sager. Du ligner faktisk hende modellen du har postet her (kan ikke lige huske hvad hun hedder), I har nogen af de samme ansigtstræk, har jeg før tænkt på.. Godt nytår til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hvor er du sød, tro det eller ej, min mor har lige spurgt om det var mig, haha. Hun hedder Daria Werbowy og det er ikke første gang eg får det at vide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some sales shopping