24122013 // Christmas Eve Outfit

Some of my Christmas presents

christmas presents

//CHRISTMAS// Hej med jer. Håber I har haft nogle vidunderlige dage? Jeg ville bare lige vise jer nogle af de gaver jeg har fået de sidste par dage, hvilket har været helt vildt overvældende. Jeg synes selv det er skønt at se hvad andre bloggere har fået i julegave, og ligeledes vil jeg da også rigtig gerne høre hvad jeres bedste gaver var i år? I ved jo jeg (og Jason) har ønsket en del interiør ting, og må virkelig sige at stort set alle mine ønsker blev opfyldt + lidt til. Jeg er en meget glad (og mæt) pige.

TRANSLATION: I really enjoy seeing what other bloggers got for Christmas, so here’s a little collage with some of my presents. We had wished for quite a bit of interior stuff, and must admit that all of my wishes came true. I am indeed a very lucky and happy girl, who’s has way too much to eat over the past few days. What was your favorite Christmas present?

Skriv en kommentar

 • Sikke nogle skønne gaver Josephine! Sådan noget som sengetæppe fra Hay og Royal Copenhagen stellet er jo noget man ikke umiddelbart selv går ud og køber 🙂
  Jeg tog også hjem til Aarhus med en kuffert fyldt med gaver i dag; En taske med leo print, en langærmet tee fra Alexander Wang, en masse smykker, strømpebukser fra Wolford og Dea Denier, hørebøffer, den fineste make-up pung fra Hay og et gavekort til Matas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det har du nemlig helt ret i Ida, det er så dejligt at få i gave! Og hey, det lyder da til du har fået nogle yderst lækre ting selv, heldige dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at høre, at du har fået så mange flotte sager 🙂 Har også fået nogle ting fra Royal Copenhagen, som jeg glæder mig til at tage i brug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh ja det skal du glæde sig til, det er så lækkert! Måske du viser på bloggen?:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine ting – jeg elsker dansk design! Og din smag er så stilren! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak Milana, er virkelig også så glad for alle tingene 🙂 og dansk design er jo alt for lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en masse lækre ting, søde. Synes specielt de bronze bøjler er så smukke, og farven på sengetæppet fra HAY er også virkelig smukt. Jeg fik jo endelig min Michael Kors tote, og så fik jeg en Lyngby vase af min søster, lidt hårprodukter, en billet til Backstreet Boys koncert og et gavekort til Hunkemöller 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja og så passer kobber og det blå tæppe bare så flot sammen 🙂 det er også bare nogle vanvittig lækre ting du har fået! Glæder mig til at se tasken på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte gaver 🙂 Jeg har selv kun fået køkken ting og en del Royal Copenhagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Uh det lyder bestemt heller ikke dårligt, RC er jo alt for skønt til at peppe køkkenet op med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle dejlige julegaver du har fået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Lækre gaver 🙂

  Nogle af mine gaver lød på; Skagen ur, Nike sko, Weber bestik, Vinkaraffel, sengetøj, biograf tur o.m.a 🙂 Dejligt med en god høst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej det var da også nogle vildt lækre gaver du fik dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle fine ting! heldige 🙂

  Jeg har en lille giveaway kørende inde på bloggen med lidt lækkert til nytårshåret! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Sikke nogle fine gaver ! Har selv fået en del nyt til hjemmet og glæder mig til at får tingene på plads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja helt vildt. Ej hvor lyder det dejligt, det er jo skønt med ting til boligen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24122013 // Christmas Eve Outfit