Shop my Closet

Christmas Jewelry

aagaard

//INSPIRATION// Har virkelig ikke mange julegaver ønsker i år som ikke er interiør inspireret. Så har været ved at kigge lidt på forskellige webshops, og faldt over en rigtig fin kollektion fra det danske smykkefirma Aagaard. Kollektionen hedder ‘Rock meets Romance’ og der er faktisk nogle rigtig fine bud på julegaveønsker. Jeg har udvalgt mine favoritter, og som I kan se er priserne helt okay. Jeg er en guld pige, men skal lige love for der er mange lækre oxiderede smykker, som frister ret meget. Men tror min favorit er de fine stjerne øreringe. Hvis I også er blevet fristet kan I se hele lookbook’en her.

TRANSLATION: I haven’t got a lot of wishes on this years Christmas list, that’s not interior-related. Therefore, I started searching the web for some inspiration. I fell for a new jewelry collection by the Danish brand Aagaard. The collection is calles ‘Rock meets Romance’ and here are my favorites. Find the lookbook right here.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop my Closet