Merry Chrismas

24122013 // Christmas Eve Outfit

christmas eve outfit christmas eve outfit1

// Sweatshirt – Zara / Skirt – Isabel Marant pour H&M / Boots – Black Lily //

//FASHION// Så får I lige et helt friskt opdateret outfit fra idag. Sådan her ser jeg nemlig ud til jule aften. Glæder mig rigtig meget. De seneste dage har været virkelig hektiske, så det er rart bare at kunne slappe af og spise lækker mad. Kan I se jeg er blevet klippet? Var et smut hos en fantastisk frisør igår. Nu vil jeg smutte til min mor for at fejre juleaften. I morgen skal Jason, med min hjælp, lave engelsk julemåltid, så vi fejrer jul to dage i træk, hvilket slet ikke er dårligt. Kan I have en fortryllende aften alle sammen <3

TRANSLATIN: S this is how I look this evening as we’re celebrating traditional Christmas. Can’t wait: the past few days have been quite busy, so am looking so much forward to relaxing and eating nice food. Can you see I had my hair got? Went to an amazing hairdresser yesterday. Tomorrow Jason is cooking a traditional English Christmas dinner, so we’re celebrating Christmas two days – not bad. Have a wonderful evening everyone <3

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Chrismas