2013 Christmas Decoration

christmasdecoration1 christmasdecoration christmasdecoration2 hyacinter

//INTERIOR// Jeg ved I er så vilde med interiør indlæg her på bloggen, så I får lige lidt jule dekoration. Det var først igår jeg fik købt lidt, da alt vores stadig er i Dk (dårligt timet!). Men synes vores værelse skulle pyntes en smule, så her kan I se resultatet. Hvis I har lyst til at se hvordan jeg havde pyntet sidste år, så kig med her. Fik jeg sagt jeg elsker glitter?

TRANSLATION: I know you love my interior posts, so here’s a bit of Christmas decoration. It wasn’t until yesterday I took myself together and bought a bit of decoration (all of our decoration is still in Denmark). But thought our room had to be a bit festive, and here’s the result so far. If You want to see how I decorated last year, you can have a look here. Did I mention I love everything glitter?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's in the detail