Dear Santa #2

New In // Black Lily Boots

black lily boots

//SHOPPING// Julen kom tidligt i år, har nemlig været så heldig at få disse skønheder af Black Lily. Jeg synes de er så smukke og har nogle lækre Isabel Marant boho vibes over sig. I skal helt sikkert nok få set mere til dem. I mellemtiden kan jeg tippe om at de pt. er på tilbud og kan findes lige her. God aften piger!

TRANSLATION: Christmas came early this year. Black Lily were so sweet to give me these wonderful boots. I think they are amazing and they have got some pretty nice Isabel Marant boho vibes to them. You can buy them right here, event on sale. Good evening girls.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dear Santa #2