Yet Again

New In // Acne Canada Scarf

acne canada grey scarf

//SHOPPING// Jeg kunne ikke dy mig. Nu har jeg i månedsvis gået med dette tørklæde i mit hovede og til sidst måtte jeg slå til. Det er lækkert, stort, varmt og ufattelig blødt! Jeg er sikker på vi nok skal blive rigtig gode venner vinteren over. Har I erfaringer med det? Nu tænker jeg mht. pleje og vask?

TRANSLATION: Have wanted this scarf for months, and in the end I could not resist any longer, so had to buy it. It is nice, comfy, soft and warm and I am sure it will be my best friend over winter.

20 kommentarer

 • Godt købe, Josephine, nu har du også snakket om det længe!! 😉 Fik du det til en bedre pris?
  Jeg hverken vasker eller plejer det… Måske det er en fejl, men det holder sig så pænt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Nej tværtimod, skulle have købt det i Aalborg, kom til at give 200,- mere for det :s det er hvad man får ud af at vente 😉 Jeg tror også bare jeg lader være med at gøre noget ved det, det er nok det bedste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også så lækkert! Ville ikke have noget imod at eje sådan et 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor ser det bare lækker og blødt ud. Godt køb. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er det virkelig også! Har også på fornemmelsen det er et rigtig god køb 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét bliver du glad for! Jeg kunne i hvert fald ikke leve uden mit. Jeg hverken vasker eller gør andet for at pleje mit, og det er stadig som var det nyt. Ville nok bare hænge det til udluftning hvis det trænger, men tror jeg ville passe på med vask, når nu det er uld?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det tror jeg virkelig også jeg gør! Det lyder som en rigtig god idé at gøre så lidt som muligt ved det, har nemlig rigtig fårlig erfaring med at vaske uld, ahem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig rengjort mit, men pas på hvis du prøver at binde knude på ænderne, søde. Du har set, hvordan mit ser ud nu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   tror også jeg lader være med at rengøre det, hvis ikke andet, så kan jeg vaske det i hånden? Jaa skal virkelig passe på, for vil nødig det ender som dine :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det lækkert søde, tillykke med det. Jeg har selv lige bestilt et andet lækkert tørklæde hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak søde L! Det lyder da bestemt heller ikke dårligt, altid godt at forkæle sig selv lidt :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har 2 af disse tørklæder og har aldrig vasket dem – hvis det kommer til at lugte af røg fx kan du hænge det i badeværelset imens du bader – så forsvinder lugten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej sikke genialt tip! Ikke at jeg tror det skulle komme til at lugte af røg, en god idé alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er den lykkelige ejer af et helt magen til, det er så fantastisk rart og da jeg en da opdagede at der var blevet spildt rødvin på det var jeg ulykkelig. Jeg sendte det til rans og det var som nyt da jeg fik det retur. Nu sender jeg det til rans et par gange i løbet af efteråret og vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor godt at høre! Altså ikke at du havde spildt rødvin på det, men at det sagtens kan tåle rens 🙂 Det tror jeg at jeg vil overveje. For synes altså altid halstørklæder bliver lidt snuskede om vinteren? Tak for tip! og dejlig lørdag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver du glad for!! 🙂
  Jeg har det selv, både i grå og bordeaux, og knuselsker dem begge. Jeg har i øvrigt aldrig vasket eller plejet det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg er allerede så glad for det!Og er sikker på jeg med tiden også får det i andre farver 🙂 Det er det folk også siger, dog har jeg fået anbefalet at sende det til rens, hvilket giver meget god mening, hvis det nu skulle vaskes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige købt tørklædet hos andpants.com for de havde 20% på mange sager derinde. Jeg har haft et i rødt en gang, men fik det ikke rigtigt brugt, selvom det var lækkert. Måske farven drillede mig, jeg er vild med gråt i år, så har købt det i den farve.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ej hvor lækkert! Så godt på det hos andpants med de 20%, men der stod at man ikke kunne købe det gennem webshoppen :/ Men den grå er så flot. Jeg vil have mig et camel farvet også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yet Again