Autum Saturday in Bristol

Golden Obsession

gold

//INSPIRATION// Er vildt inspireret af guld for tiden, måske det er fordi julen nærmer sig og det er min absolutte yndlingstid på året? Anyhow, håber I nyder jeres søndag? Her pisker regnen ned, så har placeret mig under dynen med Gossip Girl og Kusmi te.

TRANSLATION: Am so inspired by golden things at the moment, maybe it is because Christmas is approaching, which is my all time favorite time a year? Hope you are enjoying your sunday? The rain is pissing down outside, so I am under the duvet with Gossip Girl and warm Kusmi Tea.

2 kommentarer

 • Hvor har du købt lysestagen? og ved du om Harvey nichols sender til dk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Harvey Nichols sender ikke til Dk, men hvis det er tasken du tænker på, så kan du få den til samme pris hos selfridges.co.uk som sender til Dk. Lysestagen er købt på en engelsk hjemmeside, men du kan få den de fleste steder i Dk: Bahne, designdelikatessen.dk etc 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autum Saturday in Bristol