Event // House of Fraser & Cabot Circus Christmas Press Show

Everything Sparkles

sneakpeak

//FASHION// Det er en høj-hellig tirsdag og jeg glimter om kap med julepynten i Bristol. Men man må godt, selvom det er tirsdag. I får resten af outfittet at se senere eller i morgen. Jeg vil kaste mig over sæson 2 af Gossip Girl. xoxo

TRANSLATION: Even though it’s just tuesday, I sparkle like all the christmas decoration around town. But I thinks it’s okay. You gotta love a bit of sparkle. I’ll show you the rest of the outfit later or tomorrow. I’m gonna watch some Gossip Girl now. xoxo

15 kommentarer

 • Virkelig et lækkert sneak peak 🙂 Glæder mig til at se resten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så dejligt med lidt glimmer og glam i hverdagen 😉 Der er kommet sæson 5 på Netflix her i DK, så lækkert! Jeg tager da bare lige en tur mere (igen igen igen) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg har jo også lige købt hele box-settet, men tænkte at starte med sæson 1, så nu glæder jeg mig helt vildt til jeg kommer til sæson 4 og op efter, for dem har jeg kun set én gang før. Så må jeg lige ‘tvinge’ mig selv gennem 1,2 og 3 :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke detaljer! 🙂

  / Anne Sofie

  http://widewardrobe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den nederdel! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det allerede, så det ser ret lovende ud! Du skule vel aldrig have dine støvler på, som matcher handskerne? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, den nederdel ser jo så fantastisk ud!!! Glæder mig til at se mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og her gik jeg og troede at jeg var håbeløst bagud, er først lige begyndt at se Gossip Girl. Nu sidder jeg og suger det i mig -det er den perfekte måde at komme igennem vinteren på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Er du først lige begyndt? Åh du har gået glip af noget de sidste 6 år 😛 Jeg har ikke en gang tal på hvor mange gange jeg har set sæson 1-3. Men nu har jeg lige løbt alle sæsonerne, så skal snart se 4-6 for anden gang 🙂 Så godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event // House of Fraser & Cabot Circus Christmas Press Show