It's almost Christmas

Event // House of Fraser & Cabot Circus Christmas Press Show

houseoffraser7 houseoffraser2 houseoffraser8 houseoffraser3 houseoffraser4 houseoffraser5 houseoffraser6 houseoffrser1

//EVENT// I torsdag var jeg inviteret til et meget fint event hos House of Fraser Bristol, hvilket er et stormagasin her i Bristol. De har så mange lækre varer og er klart et af mine yndlings shoppesteder her. Vi blev introduceret til dette års julepynt, fik lavet fine negle og blev guidet gennem YSL’s beauty produkter. Der var rundvisning, som blandt andet bød på en tur forbi House of Fraser’s lækre spa og frisør. Vi spiste os mætte i canapéer og drak masser af bobler. Og nå jo, vigtigst af alt, mødte nogle rigtig søde blogger piger. Det var en rigtig dejlig aften og mit første event herovre. Tænkte det var lidt sjovt for jer at kigge med. Købte forresten den lyserøde Chanel lak med hjem til samlingen, den er så smuk og neutral og hedder ‘Rose Caché’.

TRANSLATION: On thursday I was invited to a very lovely event hosted by House of Fraser Bristol. I love House of Fraser in Bristol, definitely one of my favorite places to go shopping, because they have everything! We were introduced to this years lovely Christmas decorations, had nice manicures done and was guided through YSL beauty section. We also were given a tour round the store by the store manager, which took us by the amazing spa and hairdressers. We ate loads of canapes and drank nice, pink bubblely champagne. Oh yeah, most important, I got to meet so many lovely bloggers. I had a wonderful time and just wanted to share it with you guys. I bought the beautiful pink Chanel nailpolish after the event. It’s amazing and neutral and is called ‘Rose Caché’

6 kommentarer

 • Hvor lækkert at der lige var et event derovre – ser meget hyggeligt ud med alt den fine julepynt 🙂 Og lækker farve du valgte lakken i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja det var vildt godt, så fik jeg lige en tiltrængt mulighed for at være lidt social :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor hyggeligt 🙂 Det må da også være hyggeligt og møde et par andre blogger piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det var det virkelig også, det er hvertfald en god måde at opbygge et netværk på herovre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det ser bare så hyggeligt og julet ud! 🙂 Dejligt du har fundet nogle fellow-blogger venner, søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det var virkelig også julet 🙂 de er rigtig søde mange af dem, men SÅ forskellig stil fra os danskere, det er helt vildt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's almost Christmas