Pink Trainers // Nike Blazer

Dear Santa #2

dear santa

//WISHLIST// Der er gået lidt hype i at lave ønskesedler her i blogland, så følger da lige trop. Mine julegaveønsker i år består (foruden af den blå Michael Kors taske) af en masse interiør ønsker. Jeg mangler intet på tøj- og accessory fronten, så går all in på bolig. Jeg har mit elskede Royal Copenhagen stel i gråt mega mussel, men vil gerne supplere med det blå, så jeg kan skifte efter humør. Hvad ønsker I jer i år? Interiør-sager eller ting til klædeskabet?

TRANSLATION: I’m gonna go with the flow and do a Christmas wishlist too. As you can see I’m going all in on interior wishes this year.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Trainers // Nike Blazer