23112013 // Wearing Isabel Marant pour H&M

Chocolate Macarons

chocolate macarons recipe

//FOOD// Fortalte jer forleden at jeg ville bage Macarons, og det gjorde jeg også. Jeg fulgte denne opskrift slavisk og kan varmt anbefale den. Jeg havde dog lidt problemer, da mit bagegrej ligger i Danmark, derfor måtte jeg bruge en plastik pose i stedet for en rigtig ‘bage pose’ (kan ikke huske hvad de hedder?). Dette betød at kagerne blev alt for store og ikke særlig runde, men de smagte alligevel himmelsk. Har I erfarring med at bage Macarons? Jeg skal gøre endnu et forsøg så snart jeg har hentet mit bagegrej i DK.

TRANSLATION: Had a go a baking Macarons on saturday, and they turned out to be very tasty. I followed this recipe. My only problem was that my baking tools are in Denmark, så had to use a platic bag for ‘spitting’ out the cakes, which wasn’t good: They turned out way too big and quite un-even. But the taste was amazing.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23112013 // Wearing Isabel Marant pour H&M