01112013 // Wearing Moxy Copenhagen, Zara, Acne & Michael Kors

07112013 // Wearing Camel Coat, Ganni Stripes, Kurt Geiger & Michael Kors

H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors6 H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors1 H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors7 H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors5 H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors2 H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors3 H&M_Ganni_Kurt Geiger_Michael Kors4
// Coat – H&M / Sweatshirt – Ganni (similar here) / Jeans – H&M / Bag – Michael Kors / Slip ons – Kurt Geiger //

//FASHION// Så får I min nye frakke at se ‘in action’. Er helt vild med den og har et hav af måder den kan styles på, så er sikker på I nok skal se mere til den. Jeg har en travl dag planlagt, hvilket bliver skønt til en forandring. Havde også planlagt at tage nogle fine billeder i byen, men det regner endnu en gang, så ved ikke hvor aktuelt det bliver. Fedt I er så mange der gerne vil vinde et par gummistøvler, I er for seje!

TRANSLATION: Finally you get to see my new coat in action. I love it and have some many possibly styling ideas in mind for it. Have a busy day ahead of me, which feels great, a bit of a change. I had also planned to shoot some nice pics in town, but it’s raining quite a bit, so not sure if it’ll be possible.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01112013 // Wearing Moxy Copenhagen, Zara, Acne & Michael Kors