28102013 // Wearing Moxy Copenhagen & Zara

Yet Again

camel coat victoria Törnegren

//INSPIRATION// Det er ikke mere end en uge siden jeg opdagede den svenske blogger Victoria Törnegren. Men hold op hvor er jeg glad for jeg gjorde, shit hun er inspirerende. Og nu med denne Camel coat – det er vist godt jeg allerede har bestidt den og den kommer i næste uge. det tror jeg nok, haha. Elsker alt ved looket!

TRANSLATION: It wasn’t until a week ago I discovered the Swedish blogger Victoria Törnegren, and boy I am glad I did. I find her so inspiring. And this camel coat! Think it is a good thing I have ordered it to be delivered next week. Love the look!

2 kommentarer

 • Jeg har lige købt samme frakke i dag. Med 50%! Så kan man godt tillade sig at hoppe på en trend eller to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   jeg er helt enig! Her i England er den 130kr billigere end Danmark og jeg købte den med 25%, så mere eller mindre det samme 🙂 Er den lækker? Glæder mig til at få den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28102013 // Wearing Moxy Copenhagen & Zara