23102013 // Wearing Zara, Black Lily, Mulberry & Isabel Marant

Do you remember to follow?

col5

//BLOGGING// Piger, sødeste læsere. Jeg ville bare lige minde jer om at huske at følge bloggen via Bloglovin. Det er så smart en feature, for den holder styr på alle de blogs I følger og opdaterer hele tiden. Og så er det smart for mig, for så har jeg et bedre overblik over hvor mange I egentlig er derude, det er jo smart, ikke? I kan trykke på ikonet under denne post eller følge lige her. Desuden har jeg en facebook side, den må I da også godt kigge forbi, så er I så søde <3

TRANSLATION: Girls, best readers in the world! Just wanted to remind you to follow the blog via Bloglovin. It is such a good way to do it, cause You will be updated with all of your favorite blogs and I can keep track on how many of you guys are out there. You can press the Bloglovin icon underneath this post or follow this link. Btw, I also have a facebook page, which you are more than welcome to visit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23102013 // Wearing Zara, Black Lily, Mulberry & Isabel Marant