My Beauty Routines

Recipe // Asian Salad

Recipe - Asian salad

//FOOD// I sidste uge købte jeg Alt for Damerne som jeg før har skrevet , og deri var den fineste opskrift på Asiatisk salat med oksekød. Jeg har virkelig spist dårligt de seneste dage og har i den grad manglet grøntsager, derfor lavede jeg denne salt til frokost, og det blev så vellykket – derfor får I også lige opskriften.

2 pers, forberedelses tid ca. 30min.

100g sukkerærter
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 agurk
4 stænger forårsløg
50g ærtespirer (jeg udelod dette)
1 rød chili
1 bundt koriander (jeg brugte basilikum i stedet)
75g ristede cashewnødder
500g oksefillet (jeg brugte kalve culotte)

Dressing:
4 tsk mørk sesamolie (jeg brugte olivenolie)
2 tsk fiskesauce (jeg brugte oystersauce)
1 lime, saft heraf
2 tsk rørsukker
20 g revet, frisk ingefær

1/ Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik og snit alle grøntsager meget fint.
2/Hak chili, koriander og cashewnødder og bland det med resten af grøntsagerne.
3/ Steg kødet på en varm pande med salt og peber. Når stegt, skæres kødet ud i tynde skiver.
4/ Rør dressingen sammen og anret salaten for derefter at hælde dressing over salaten.

Det var så let at lave, dog synes jeg ikke helt fordelingen af grøntsager passede, så tog den lidt på gefylen og hvor meget jeg synes skulle tilsættes. Noget I har lyst til at prøve? I kan se på billedet hvordan min salat blev – lækker!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Beauty Routines