26092013 // Wearing By Malene Birger, Michael Kors & Kenzo

New In // Zara Black Lace Dress

zara black lace dress aw'13

//FASHION// Forleden, lige inden jeg fløj til England, så jeg at Zara endelig havde fået deres fine, sorte blondekjole online – men selvfølgelig var den udsolgt. Havde egentlig troet at den kostede en 5-600kr, men den ligger i sølle 279,- Nu er det således at jeg er flyttet til en by med Zara butik (Yay!) og måtte selvfølgelig ind og snuse i onsdags, og der hang den, til endnu færre penge end i Danmark. Total win win. Jeg vil parre den med min store, sorte hat og en chunky knit. Og har sågar overvejet at have den udenover en tynd, turtle-neck, eller en styling som ovenfor med army grøn og militær støvler. Hvad siger I? skriger det 90’er fashion?

TRANSLATION: The other day, just before leaving for England, I saw that Zara finally got their beautiful, black lace dress online – but of course it was sold out. I thought it was quite pricey, but that was not the case. Luckily I’ve moved to Bristol where there is a Zara shop, and on wednesday I went by, and there it was. I wanna wear it with my big, black hat and a chunky knit. Or I have considered wearing it with a thin turtle-neck sweater or styled as above with army colours and military boot. What do you think – too 90th fashion?

12 kommentarer

 • Den er virkelig fin! Kunne godt finde på at købe den også. Hvordan er den i str.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kan jeg sagtens forstå! Jamen synes den er normal i størrelsen, den var desværre ikke i medium hvad jeg normalt bruger så måtte op i large og den er på den største side. Det går under en strik, men hvis jeg ska bruge den som kjole skal den nok syes ind 🙂 Så meget normal (unlike Zara).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej den er SÅ lækker og herre pæn! Har smidt den i min virtuelle Zara kurv 2 gange nu. Måske jeg bare skulle købe den? NU……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Hallo søde C, gør det, NU. Hvis du stadig kan få fingrene i den, for den er pæn og rar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega lækker! Og elsker turtleneck-idéen for at gøre den lidt mere sæson-venlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja nemlig også det jeg tænker? Skal lige have skaffet en ordenlig én og så må jeg se om jeg synes det er en god ide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har så svært ved at vænne mig til at alt det jeg gik i i 90´erne er det hotteste igen. Har haft en milliard vintage underkjole som blev parret med store Dr Martens støvler, så det hele er lidt underligt. Og læg dertil de mavekorte t-shirts og de ternede skjorter så har du min garderobe anno 96…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg kan sagtens følge dig, det her var jo sådan jeg gik klædt i 5.klasse, men underkjoler udenover turtle-necks og med Dr. Martens. Det er vildt underligt på sin vis som moden har det med at repeate.. Og kan sagtens forstå du har det lidt underligt med det.. Bare det aldrig bliver populært med UFO bukser og Buffalo’s – adr!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor snyd – se lige om du ikke kan overbevise dem om, at udvide butikken til Aalborg, haha 🙂
  Desuden en rigtig smuk kjole, glæder mig til at se, hvordan du vil style den søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Haha jaaa! Det ville være så godt! Det er sgu en lækker butik, om de har nedern personale eller ej 😉 Der kommer billeder på bloggen lige om lidt søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare så fin! Glæder mig til at se den i et outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ja den er nemlig 🙂 Næste gang må den styles med Dr. Martens :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26092013 // Wearing By Malene Birger, Michael Kors & Kenzo