Do you remember to follow?

New In // Michael Kors Trio Bag

michael kors trio bag3 michael kors trio bag michael kors trio bag2 michael kors trio bag1

//SHOPPING// Mød min nyerhvervede skønhed. Egentlig ville jeg have ventet et par dage med at vise jer den, men kunne ikke dy mig. Svor for et par måneder siden at mit næste sorte taskekøb skulle være en Chanel, men måtte erfare at jeg desperat manglede en sort og neutral mindre taske. Valget var egentlig faldet på Gucci’s Soho Disco bag, men synes 5000,- var mange penge når der er så mange andre sager der frister for tiden. Og så skete det, at jeg fik øjnene om for dette vidunder hos hende her. Guderne skal vide at jeg er blevet stor fan af Michael Kors, og det er ingen undtagelse med denne skønhed i samlingen. I skal nok se meget mere til den. Hvad synes I?

TRANSLATION: Meet my latest obsession. I wanted to wait a couple of days before showing you guys, but could not wait. A couple of month ago I claimed that my next black bag should be a Chanel; however, I realized I desperately needed a black, smaller and neutral bag. I had actually chosen the black Gucci Soho Disco bag, but thought it was a little bit too expensive with so many other tempting things at the mo. And then it happened, I discovered this on this lovely lady’s blog. It is no secret that I have started to adore Michael Kors designs more and more, and this is yet another wonder to my collection. What do you think of it?

26 kommentarer

 • Kristine

  Hvor er den fin! jeg er forelsket. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Det er jeg virkelig også, du skulle have set smilet på mine læber da jeg åbnede den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at du er hammer heldig. Den er SÅ fin! Og er sikker på, at den nok skal blive brugt ganske flittigt. Hvad går sort ikke til?!?!? Fik du egentlig solgt de sorte bianco støvler med cut out? Det ville jo være det perfekte match! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   jeg er virkelig heldig, til trods for det var mit eget kort der måtte lide 😉 Og sort går til alt, synes bare tit det er så kedeligt med en sort taske, vil gerne have nogle farver 🙂 Jeg fik dem solgt ja, men du har helt ret. Men har jo de sorte fra Michael Kors med guldnitter på hælen, det ville gå perfekt sammen 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der var du lige hurtigere end mig, men ja, det er rigtig! De er også super fede, så behøvede du jo heller slet ikke dem fra Bianco 😉
   Og ja, men selvom kortet lider, er det en god “lid” (???). Det er jo en investering, sådan nogen tasker kan jo gå i arv! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ved du hvad, jeg tænker også altid at der nok skal komme nogle glade arvinger på et tidspunkt. jeg vil aldrig skille mig af med mine tasker, ikke én af dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • – hvis du naturligvis stadig har dem… Sorry :/
   Btw. nyder at følge dig, og særligt dine interiør indlæg har været ganske inspirerede. Så selvom jeg ikke lige har kommenteret, er jeg stadig en fast følger 🙂 Off course 😉 <3
   (Og elsker forresten mine solbriller! Føler mig stadig mega heldig! )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Åh hvor er du sød Ditte <3 Jeg skal nok lave nogle flere interiør indlæg, det er bare lidt småt lige pt fordi alle mine ting er pakket i kasser og halvdelen stadig er i Danmark og vi endnu ikke har et sted at bo. Puh det var en lang sætning, men du forstår nok hvad jeg mener 🙂 Hvor er du bare evigt sød <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den har jeg sørme også lige købt 🙂 Den er så skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Er det rigtigt? Ej hvor sjovt 🙂 Jamen så forstå du jo godt min kærlighed, for gud hvor er den lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor har du købt denne fantastiske skønhed henne :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Jeg købte den på Harvey Nichols hjemmeside 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et tillykke må være på sin plads!!! 🙂
  Jeg drømmer også om en Soho Disco – Men desværre er pengene der ikke! Hvad måtte du slippe for denne her Josephine? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Mange tak Ida! den er virkelig ogs stadig på min liste, men må lige have mig et job først 😉 Denne her gav jeg godt 1600 for, ville ønske jeg havde købt den i USA i sommers, der kunne jeg havet fået den for omkring 1100 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser også bare ret lækker ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER den… 🙂 Du bliver så glad for den. Tro mig der er så god plads og man kan bruge den til alt !! 🙂 Lækkert søde og stort tillykke med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Selvom den ikke er lige så lækker som din, så er vi ude i samme dur ikke? 🙂 og synes det var et virkelig fint alternativ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Lidt ude af kontekst. Jeg skal til at klikke de sorte Kenzo ballerinaer hjem. Har du været glad for dine, og er de tro i størrelsen? (Giver de sig fx?)

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  Ps: Pæn taske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Helt okay Line 🙂 jeg elsker mine og har dem et nummer større end normalt, men det var nok mest for at være på den sikre side 🙂 De giver sig ikke, men igen, så er mine nok 0.10% for store til mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K. Kristensen

  Elsker den taske – hvor er den bare flot José! Håber alt er vel i England – nyder stadig at følge din fantastiske blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den er virkelig også så skøn søde Mette, har haft den ude for første gang idag, og det var godt 🙂 jeg har det rigtig godt herovre, det er lidt af en svær tilvænning, men er sikker på alt nok skal ende godt 🙂 Hvordan har du det? Håber det er godt på studiet, og du må hilse omkring dig mange gange 🙂 Og tak, hvor er du sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cansu

  Kan du anbefale en hjemmeside hvor man kan købe den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Wooow! Sikke en flot taske, ved du nogle hjemmesider hvor man kan købe dem???
  🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Den er fra sidste sæson så ved det desværre ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do you remember to follow?