20092013 // Wearing Rope, Le Grenier & Adidas x Stella McCartney

New In // The Asos Pink Coat

DSC_0876 (2) DSC_0862 asos pink coat

//SHOPPING// Så lykkedes det sgu for mig, at få fat i den labre lyserøde frakke fra Asos. Den er lækker, intet mindre! Er sikker på den sarte lyserøde farve bliver et hit her til vinter, nu skal jeg bare have fundet en lækker, grå turtle-neck at parre den med. Lækkert!

TRANSLATION: Finally got hold on the amazing pink jacket from Asos, and oh boy it’s amazing, nothing less. I am absolutely sure that light baby pink will be the s… this winter. I will lookl out for a grey turtle neck to pair it with.

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20092013 // Wearing Rope, Le Grenier & Adidas x Stella McCartney