Interior Snapshots

room snapshots

//INTERIOR// Jer der følger på Instagram @sbyjosephine har set disse billeder, men synes ikke Jer som ikk er på Instagram skal snydes. Sagen er at jeg pt. bor hos mine svigerforældre på et ca. 15 km2 soveværelse. På værelset er der lige plads til en king size seng, et garderobeskab, en stor kommode og to sengeborde – that’s it. I kan nok forstå det er svært at gøre hjemligt, men prøver på bedste vis med lidt lækkert dansk design, så vi også føler der er lidt af vores fine ting til at hygge med.

TRANSLATION: Instagram followers might already have seen these pics, but will show the rest of you. At the moment my boyfriend’s parents are so kind to have us staying at their place. We basically have a 15 km2 bedroom with just enough space for a king size bed, a wardrobe, a chest of drawers and two bedside tables. I have tried to fit in a bit of our Danish stuff, so we feel a bit like home, event though it’s difficult when all of our stuff is packed in boxes in Denmark.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15102013 Preview