Carré Event: Romance no Thanks // The Story

Interior Inspiration

inspo1 inspo3 inspo2

//INSPIRATION// Håber I nyeder jeres søndag? Jeg er lidt ramt idag. Igår holdte vi lidt afskedsfest for mig, og det var så hyggelig en aften hvor jeg så alle de venner som betyder rigtig meget for mig. Jeg kom i seng ret sent og det kan mærkes idag – hader tømmermænd. Jeg skal sige farvel til begge mine bedstemødre og så skal jeg pakke. Men derfor kan jeg godt drømme om lidt fin interiør inspiration. Kan slet ikke vente til at få en lejlighed i England som J og jeg helt selv kan indrettet, sammen, og knap så lyserødt som på nogle af billederne, haha.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Carré Event: Romance no Thanks // The Story